Eigen aardigheid

methoden

Transformatiecoaching en energiewerk

Om ruimte en verandering te creëren werk ik met kerngerichte, lichaamsgerichte methoden en met stille energieprocessen. Mijn ervaring is dat we niet altijd alles met ons hoofd hoeven te volgen of te begrijpen. Ons lichaam weet namelijk zelf heel goed wat we nodig hebben. We zijn energie en zijn, zoals onze natuur, uitgerust met een zelfherstellend vermogen dat goed werkt mits er autonomie is. Hoe dat precies werkt, daar is de wetenschap nog niet helemaal uit. Gelukkig wordt er veel onderzoek naar gedaan en komt er steeds meer ruimte en acceptatie op zelfrealisatie door middel van energiewerk.

Voor het optimaal functioneren van ons systeem dienen we verbonden te zijn met ons lichaam en ervoor te zorgen dat lichaam en geest in harmonie zijn. Gedachten en gevoelens beïnvloeden onze energie en ons welzijn. Om ons systeem in harmonie te brengen kunnen we met onze gedachten, gevoelens en met energie gaan werken om verandering te creëren. Ik laat jouw lichaam kiezen, op basis van de spiertest, hoe we met de behandelvraag aan de slag gaan.

Hieronder staan de verschillende methoden die ik kan inzetten tijdens de transformatiecoaching. Ik werk vooralmet methoden die ons snel begeleiden naar verandering. Wil je meer weten over een methode? Klik dan op de link voor meer informatie.

Spiertesten

Met spiertesten is het mogelijk om de beperkingen van het bewuste te omzeilen en direct contact te maken met je onderbewuste. Met behulp van deze testmethode kun je onderzoeken of hoofd en hart congruent zijn. Zo kunnen we op een eenvoudige wijze communiceren met ons lichaam. Ik zet deze methode in om informatie van jouw lichaam te verkrijgen en onbalans op te sporen. Zo test ik ook welke methoden we kunnen inzetten voor jouw behandelvraag.

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® traject is een serie van 3 energiebehandelingen waarbij we de zielsenergie uitnodigen om zich te verbinden met het lichaam. Hierbij laat je de zielsenergie het werk doen. Daar de zielsenergie de hoogste frequentie heeft kunnen blokkades, met een lagere frequentie, op verschillende niveaus moeiteloos verdwijnen. Vervolgens kun je met een Soul Body Fusion® sessie je energiehuishouding goed blijven verzorgen. Deze methode gebruik ik ook vaak voor behandeling op afstand.
Sessie 60 minuten

Access BarsTM

Access BarsTM is een energieproces dat je bewust maakt van de mogelijkheid om te functioneren vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen. 
Bars zijn 32 punten (energiebanen) op het hoofd die tijdens de sessie worden geactiveerd door een lichte aanraking. Door deze activatie help je het lichaam om geblokkeerde energie weer te laten stromen. 
Als basis adviseer ik tenminste 3 sessies toe te passen. Vervolgens kun je jouw energiehuishouding ondersteunen door eens per twee maanden, of naar behoefte, een nieuwe sessie in te plannen. 
Sessie van 60 minuten of 90 minuten

PSYCH-K®

PSYCH-K® is een verbluffend eenvoudige methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het niveau van het onderbewuste. We sporen eerst de belemmerende overtuiging(en) op en gebruiken vervolgens balans oefeningen om overtuigingen blijvend te veranderen. 
Sessie 90 minuten

Methode Matheij®

Beter in Balans© is een krachtige behandeling die een verandering brengt in het doen, denken en voelen. Sessie van 2-3 uur.

De Reis naar Binnen© is een ontdekkingsreis in jezelf, waarmee je je eigen antwoorden en oplossingen kunt vinden. Sessie van 2-3 uur.

Werken met dwarsliggers© is een methode om een dwarsliggende deel van de persoonlijkheid te onderzoeken en te veranderen in een ondersteunend deel. Het is vaak een beschermend overlevingsmechanisme dat geactiveerd wordt als deze getriggerd wordt. Sessie van 60- 90 minuten of ingezet als onderdeel van een andere methode.

Total Release

SoulCollage®

SoulCollage® is een creatief collage proces voor:

  • Zelfontdekking, zelfacceptatie en persoonlijke bekrachtiging
  • Het omarmen van de intuïtie en unieke creativiteit

Body Mind Release traject

Body Mind Release traject (BMR) is een doelgerichte loslaat en opbouwmethode. Onder professionele begeleiding leer jij zelfstandig en gericht de oorzakelijke ballast van veel voorkomende levensklachten los te laten en haal je positieve gevoelens terug. Dit traject beslaat 7-8 weken.

Losse energiebehandelingen of body process behandelingen