Eigen aardigheid

een fijne plek

Een plek waar haast even verdwijnt

Een plek voor ontspanning, voor ontladen en opladen.
Ruimte om te ontdekken, even niets doen of juist in beweging komen. Aandacht en tijd voor jezelf. Verbinden, met jouw eigen natuur, van hoofd en hart.
Een plek in het groen waar haast even verdwijnt. Gewoon zijn, uniek en fijn.

Er deed zich een kans voor om op het platteland in de Achterhoek te gaan wonen. Een vriendin uit de stad vroeg me ‘Wat ga je daar dan doen???’. Ik zag het toen al helemaal voor me. Een fijne plek creëren waar je even niets hoeft, waar je kunt reflecteren. Weer ontdekken waar je staat en waar je naar toe wilt bewegen. Inmiddels 18 jaar later, heb ik naast mijn praktijk voor bewustzijn en persoonlijke groei, deze veilige bedding gerealiseerd. Samen met mijn man en kinderen beheren en koesteren we deze fijne plek. Je bent hier van harte welkom!

'Een fijne plek' is een heerlijke locatie om tijdens je vakantie of in je vrije tijd te verblijven. De tuin bij het huisje, de Berkel op loopafstand, de rust en ruimte van de natuur in de omgeving vormen een mooie basis om te ontspannen. Je kunt hier lekker niets doen, op adem komen of het fraaie coulissenlandschap van de Achterhoek ontdekken.

Je kunt 'een fijne plek' huren voor een lang weekend, een midweek of een week. Heerlijk er even tussen uit, samen of alleen. De plek is geschikt voor max. 2 personen.

Kijk op de site naar de mogelijkheden.

www.eenfijneplek.nl

logo EFP
huisje logo
boekjes
Bed EFP
retraite

retraite

Maak van je verblijf op 'een fijne plek' een retraite door een energiebehandeling of een transformatie coachingsessie te boekentijdens je verblijf.

Tijdens een kort verblijf kan een energiebehandeling een mooie meerwaarde zijn voor lichaam en geest. Verblijf je een week dan zou je ook een coachingstraject kunnen boeken van drie sessies. 

Wil je energiewerk of transformatiecoaching combineren met jouw verblijf op 'een fijne plek'? Neem dan voor de mogelijkheden contact met mij op:

info@eigenaardigheid.com

T 06 55833021

Tarieven retraite 'een fijne plek'

Transformatieoaching of energiebehandeling
90 minuten 100,-
Speciale prijs i.v.m combinatie van een verblijf op
'een fijne plek'.

Serie van 3 coachingsessies,
3 x 90 minuten 300,- 
Speciale prijs i.v.m combinatie van een verblijf op
'een fijne plek'.
De serie van 3 coachingsessies is alleen te boeken bij een verblijf van een week of langer.

 

tafel
keuken EFP
huisje vanaf wei