Eigen aardigheid

werkwijze

Welzijn voor particulieren:

Neutraliseren

Vaak zitten gedachten en emoties, levensklachten, ons in de weg om persoonlijk te groeien en lichter te leven. We dienen ons anders te gaan verhouden tot die klachten. Om te onderzoeken hoe we de lading van de klachten kunnen neutraliseren heb ik zorgvuldig verschillende methodes doorleeft en getest. De methodes die ik nu gebruik maken het mogelijk om in een korte tijd tot de kern te komen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een eigen benadering. 

Van onbewust naar bewust

Van alles wat we doen, denken en voelen komt slechts 5% voort uit ons bewustzijn, 95% wordt aangestuurd vanuit ons onderwuste. Dus als we antwoorden willen vinden kunnen we het beste gaan zoeken in deze laag. Jouw lichaam weet hoe en waar het zit. We vragen het aan jouw lichaam en bewegen van onbewust naar bewust zodat de belastende energie vrij kan komen en er ruimte ontstaat (ontspanning).

Verandertraject

Ervaar je veel weerstand, belastende gedachten of emoties? Kom je er zelf niet uit? Zijn de signalen van je lichaam voor jou niet duidelijk? Kom dan in actie! Dit is het moment om persoonlijke groei te realiseren. Samen weet je meer en kan je het proces verdiepen en versnellen.

Aan de hand van jouw vraag begeleid ik je bij het ontdekken en het ontladen van datgene wat je nu belemmert. We gaan de innerlijke oorzaak van emotionele, mentale, fysieke en sociale levensklachten opsporen en luchtig tegen het licht houden.

We beginnen met een kennismakingsgesprek of een verkenningsgesprek om de vraag en behandelmethode duidelijk te krijgen. We communiceren met jouw lichaam met behulp van de spiertest.

Gemiddeld genomen duurt een verandertraject 3-5 sessies, inclusief het kennismakingsgesprek. Na elke sessie test ik weer aan jouw lichaam of en wanneer we een vervolgafspraak dienen te plannen. Zo blijven we trouw aan het ritme van jouw persoonlijke groeiproces.

Kennismakingsconsult

Wil je ontdekken of mijn manier van werken een bijdrage kan zijn voor jouw welzijn? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsconsult om elkaar te ontmoeten. In dit consult neem ik de tijd voor een uitgebreide anamnese en kun je mij vragen stellen. We onderzoeken de behandelvraag en ik licht mijn manier van werken toe.

Op basis van de hulpvraag testen we aan jouw lichaam welke methode nu voor jou de beste bijdrage kan zijn. De verkregen informatie en hoe we dat in de praktijk kunnen brengen bespreken we met elkaar. Vervolgens neem je alle verworven informatie met je mee en kan je zelf kiezen of je op deze wijze, met mij, aan je eigen welzijn wilt werken.

Kosten van een kennismakingsconsult (1-1,5 u) 50,-

Verkenningsgesprek

Heb je een hulpvraag en kennen we elkaar al dan plannen we een verkenningsgesprek in. In het gesprek onderzoeken we de behandelvraag, evt. levensklachten en testen we lichaamsgericht met welke methode we kunnen gaan werken. We kijken naar wat een waardevolle bijdrage kan zijn, op dit moment, voor jouw persoonlijke groei.

Kosten verkenningsgesprek (1-1,5 u) 75,-

Vragen?

Wil je mij wat vragen? Doen. Elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kun je me bellen tussen 9.00 u en 9.30. Mocht je me niet te pakken krijgen laat dan een boodschap achter of mail mij. info@eigenaardigheid.com

 

 

'Welzijn voor werkgevers en werknemers':

Transformatiecoaching

Graag zet ik mijn transformatiecoachingstrajecten ook in het bedrijfsleven in. In dit werkveld heeft het dubbel voordeel. Welzijn voor werknemers, betekent ook direct welzijn voor werkgevers. Wat brengt de transformatiecoaching:

  • welzijn en persoonlijke groei
  • optimaal en soepel samenwerken
  • bijdragen vanuit eigen kwaliteiten
  • zelfverantwoordelijkheid voor welzijn, zelfregie
  • bewuste mensen, bewuste creaties, leukere wereld ;-)

Wilt u als bedrijf de mogelijkheden onderzoeken hoe mijn werkwijze een bijdrage kan leveren aan meer welzijn in uw bedrijf? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag in gesprek met u.

Inspiratiemiddagen

Deze middagen gaan over bewustzijn en persoonlijke groei en vooral over hoe je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor eigen welzijn. De middag bestaat uit een stukje informatieoverdracht en oefeningen om zelf uit te voeren en toe te passen. 

Thema's voor inspiratiemiddagen die ik geef zijn: 

  • Rustbrengers: Hoe kunnen we zelf onze energiehuishouding verzorgen
  • Gedachtenkracht: Brengt bewustzijn op onze gedachten en hoe we die kracht positief kunnen inzetten.
  • SoulCollage®: creatief proces voor teammiddag

In overleg kan ik ook een programma op maat maken. Of samen met een collega een dagvullend programma aanbieden waarbij verbinding met het lichaam, ademhaling en bewustzijn centraal staan.

Strippenkaarten voor werknemers

Laat uw werknemers kennismaken met een natuurlijke wijze van ontspanning, ontladen en opladen. Zo kunnen zij als een soort 'APK-beurt' zelf hun energie op peil houden. Dit is een mooie, preventieve manier om als werkgever een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van werknemers. Er zijn strippenkaarten van 3, 6 of 9 transformatie sessies.

Burn out en re-integratie

Uit de praktijk blijkt dat de transformatiecoaching bijdraagt aan een vlotter herstel en re-integratie proces en het tevens een positieve bijdrage levert aan het welzijn van de werknemer. Deze coachingstrajecten zijn goed te combineren naast de reguliere re-integratietrajecten. Vraag vrijblijvend een gesprek aan om te kijken hoe we mijn werkwijze ondersteunend in kunnen zetten voor uw werknemers.

Interesse in bovenstaande mogelijkheden? Neem dan contact met mij op. In een kennismakingsgesprek kunnen we onderzoeken wat passend is voor uw bedrijf.

Voor zakelijke contacten hanteer ik een zakelijk tarief.

 

Contact

Vragen? Neem dan contact met me op.

Maresa Buijs
transformatiecoach

M 06 55833021
Stuwweg 2, 7274EN Geesteren (Gld)
info@eigenaardigheid.com

KvK 30148049
BTWnr NL001618463B08