Eigen aardigheid

activiteiten

Om kennis te maken met mij en mijn manier van werken organiseer ik informatie-avonden en kennismakingsdagen. Volg mij op Facebook om op de hoogte te zijn van deze activiteiten. @eigenaardigheid

Ook andere activiteiten worden op deze pagina zichtbaar gemaakt. Heb je interesse om een workshop of activiteit bij te wonen. Reageer dan op de activiteit / mail / bel.

Neem zelf je verantwoordelijkheid
en vergroot zelf je vertrouwen,
waardering en acceptatie.

Kanten hart

"Bewustzijn is een gewaarzijn en een ervaring die nieuwe keuzemogelijkheden oplevert."

Hal & Sidra Stone

Hilltop Re-Treats

Mark Meditaties

Op diverse plaatsen in Nederland komen mensen bij elkaar om naar de meditaties van 'MARK' te luisteren. Kleine en grote groepen, groepen open voor nieuwe mensen, of groepen die luisteren in een besloten kring. Wat ze allemaal gemeen hebben is het samen ervaren van de enorme krachtige transformatie, die de 'MARK meditaties' bieden. Luisteren naar en je laten inspireren door 'MARK' is alles-veranderend, elke keer weer wonderbaarlijk verrassend. Het tilt ons bewustzijn tot nieuwe hoogten. Van grote waarde op ons pad naar het ontsluiten van het volledige Potentieel van de mensheid en de Aarde. 'MARK' is een kosmisch energieveld dat Jonette Crowley al bijna 30 jaar channelt. Door deze meditaties bij te wonen ervaar je zelf de transformerende energieën.

Op maandagavond is de 'MARK meditatie' van Jonette Crowley om 20-22 u. Het is een internationale 'online' meditatie groep van ongeveer 120-140 man.
Ben je bekend met de 'MARK meditaties' en wil je graag mediteren met een Markgroep? Nog niet bekend mee, wel nieuwsgierig? Zoek je een groep in de omgeving van Geesteren (Gld)? Neem dan contact op met mij.

info@eigenaardigheid.com

M 0655833021

Voor meer informatie over deze MARK-classen:

http://centerforcreativeconsciousness.com

http://www.jonettecrowley.nl/mark-meditatie-groepen/

Wil je een 'Mark Class' eerst zelf ervaren? Op haar site staan in de 'Listening and Viewing Room' 'free' meditaties om te beluisteren.

https://centerforcreativeconsciousness.com/mark-free-meditations-and-classes/