Access Consciousness

Access Consciousness®

Access Consciousness® gaat over hoe je in de wereld wilt staan. Het heeft verschillende energieprocessen ontwikkeld die het mogelijk maken om met meer gemak te realiseren wat je graag wilt creëren in dit leven. Het doel van Acces is om een wereld te creëren van bewustzijn en eenheid, waarin alles bestaat en niets wordt veroordeeld. Access stelt je de vraag of je bereid bent om jouw keuzes en mogelijkheden die je bij je draagt te ontdekken.

Access Consciousness® is een wereldwijde beweging opgezet door Gary Douglas en Dr. Dain Heer vrij van een bestaande structuur. Wereldwijd zijn er momenteel 3000 facilitators die het gedachtengoed en tools van Access Consciousness® verspreiden.

Op mijn ontdekkingstocht 'Hoe kun je belasting los laten?' heb ik meerdere classes en workshops gevolgd, van nationale en internationale facilitators. Ik ben enthousiast over de pragmatische tools en processen die ze aanreiken. Het Amerikaanse sausje en hun ondernemingsstrategie, daar ben ik zelf niet zo van. Ik werk voor transformerende energieprocessen wel graag met verschillende bodyprocessen, Access Bars® en Access Clearings omdat ze zo mooi het lichaam ondersteunen in wat het nodig heeft.

Access Consciousness®

  Access BarsTM

Access BarsTM is een energieproces dat je bewust maakt van de mogelijkheid om te functioneren vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Meestal functioneren we uit gedachten, gevoelens en emoties wat vaak heel veel moeite kost om vanuit daar makkelijk en vrij te bewegen. We zijn niet onze gedachten, we dragen ze alleen maar bij ons. Het laten stromen van je Bars verheldert waar je vanuit de automatische pilot functioneert in plaats vanuit gewaarwording.

Bars zijn 32 punten (energiebanen) op het hoofd. Deze bevatten het elektromagnetische component van alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen die je ooit belangrijk achtte. Bars gaat over: het lichaam leren om te ontvangen. Het laat zien waar je welwillend bent om al die dingen te ontsluiten die het lichaam geforceerd heeft aangenomen vanuit gedachten, gevoelens en emoties. Je geeft je welwillende en vaardige lichaam de ruimte om andere keuzes en mogelijkheden te creëren.

Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar heling en zelfrealisatie. Access Bars TM kan gebruikt worden om verandering mogelijk te maken in gebieden van jouw leven.

Filmpje Access BarsTM

Bars
Access Consciousness

What if the problems we face
in our day to day life
are far easier to "solve"
than we think?

Dr Dain Heer

Access Consciousness® body processes

Access Consciousness® heeft ruim 40 lichaamsprocessen ontwikkeld. Dit zijn vriendelijke 'hands-on' energieprocessen waarbij je het lichaam vraagt om specifieke energie te activeren om te transformeren. Je activeert daarmee ook de inactieve natuurlijke capaciteiten van het lichaam. Het zijn dynamische processen die veel veranderingen kunnen verzorgen in een korte tijd.

Er zijn processen voor onder andere:

  • het terugdraaien van celgeheugen na blessure, trauma en littekenweefsel op en onder de huid
  • het laten regenereren of elimineren van bepaalde cellen
  • het verbeteren van het gezichtsvermogen
  • het versterken van het immuun systeem en de spijsvertering
  • het verwerken van trauma en verslavingen etc.
  • het doorbreken van vastgezette patronen
  • het ontspannen van de spieren na extreme belasting
  • ...

De veranderingen vinden plaats op celniveau en het lichaam pakt zijn natuurlijke staat van functioneren weer op. Afhankelijk van de situatie en van wat het lichaam verlangt kan ik jeondersteunen om een lichaamsproces te activeren.

Access Consciousness®

When you’re willing to follow
your knowing,
and ask a question,
it could be the one thing that unlocks your whole world!
Are you ready for that?
Dr. Dain Heer