Soul Body Fusion®

Soul body Fusion® is een methode waar ik graag mee werk. Ik pas het bij meerdere volwassenen en kinderen toe, in verschillende situaties en ook op afstand. Iedere keer ben ik weer verrast van de mooie uitwerking die het brengt in zo'n korte tijd. Het stille en vlotte proces en de ervaringen zijn voor elk mens uniek.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS. Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Hierbij laat je de zielsenergie het werk doen. De zielsenergie komt in het lichaam en omdat de zielsenergie de hoogste frequentie heeft die er bestaat kunnen blokkades op alle niveaus moeiteloos verdwijnen.

Het is een stil proces. Tijdens de sessie wordt je ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat jouw lichaam naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn meer in je lichaam. Hierdoor kunnen blokkades, spanningen, emoties worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter functioneren en lichaam en geest kunnen zo meer in balans komen. Op een snelle manier kunnen angsten en trauma's worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Een aantal mogelijk effecten:

Snelle spirituele groei, meer energie, meer zelfvertrouwen, meer innerlijke rust, blijer, gelukkiger, meer in je kracht staan, gezonder, paranormale gaven worden sterker of ontwaken, beter grenzen aan kunnen geven, helemaal in je lichaam zijn, kosmisch geaard zijn, geactiveerd hartchakra.

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® Centrum Arno van Dijk

logo SBF

De Soul Body Fusion Workshop HBO/WO is erkend en geaccrediteerd als bijscholing door: BATC (categorie Energie), NVST, LVNG, VBAG en VVET. Deze kan gevolgd worden bij Arno van Dijk.

SBF

Met Soul Body Fusion®
helpen we onszelf en anderen
om écht in ons lichaam
thuis te komen.

Een Soul Body Fusion® sessie

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en beginnen we, na een aantal voorbereidende oefeningen, met de sessie. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Tussendoor nemen we een korte pauze.

Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon. De meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk. 

Er worden altijd minimaal 3 sessies gegeven, in een periode van 4 weken, om de zielsenergie meer te verankeren in het lichaam. Vervolgens kan je het proces zo vaak ontvangen als je maar wilt. Ik raad aan om minimaal 3 sessies te volgen.

Na 3 sessies kan je zelf ook een Soul Body Fusion® workshop volgen zodat je zelf leert hoe je Soul Body Fusion op jezelf, kinderen, dieren en volwassenen kunt toepassen. De workshop kan je bij Soul Body Fusion® Centrum Arno van Dijk volgen (zie link op deze pagina).

Een sessie duurt tussen de 45 en 60 minuten.

Soul Body Fusion® is ook heel geschikt voor kinderen die een disbalans ervaren of ziek zijn. De tijden worden dan aangepast aan de leeftijd van het kind.