Eigen aardigheid

activiteiten / workshops

Ik begeleid mensen om de verbinding met hun lichaam te herstellen. Om bewustzijn te vergroten maak ik gebruik van transformerende energieprocessen en coachingsmethodes waarbij ons lichaam centraal staat. Lichaamsgericht werken is een bijdrage voor jouw welzijn. Het versterkt jouw zeker zijn, voelen, handelen, liefhebben, spreken, zien en weten. En dat zorgt er voor dat je lekker in je vel zit.

Om kennis te maken met mij en mijn manier van werken organiseer ik informatie-avonden en kennismakingsdagen. Volg mij op Facebook om op de hoogte te zijn van deze activiteiten. @eigenaardigheid

Ook andere activiteiten worden op deze pagina zichtbaar gemaakt. Heb je interesse om een workshop of activiteit bij te wonen. Reageer dan op de activiteit / mail / bel.

Neem zelf je verantwoordelijkheid
en vergroot zelf je vertrouwen,
waardering en acceptatie.

Kanten hart

"Bewustzijn is een gewaarzijn en een ervaring die nieuwe keuzemogelijkheden oplevert."

Hal & Sidra Stone

Hilltop Re-Treats

Hilltop Re-Treat

29 nov.-1 dec.
Hilltop Herfst Re-Treat Barchem
thema 'Loslaten'

yoga-meditatie-natuurcoaching-energiewerk-voeding-stilte i.s.m. Marion Werger, Mera Martinot, Tanja Abbas

Deze retraite is een buitengewoon hart&ziel weekend voor jezelf in het ritme van de seizoenen op een exclusieve locatie midden in de natuur. 

De retraite wordt 4x per jaar georganiseerd. De Winter, Lente en Zomer editie zijn al geweest. Voor meer informatie, ook over het aanmelden en reacties van deelnemers: www.hilltopretreat.nl

Het Herfst Re-Treat is reeds volgeboekt. Binnenkort volgen nieuwe data voor 2020.

Mark Meditaties

Op diverse plaatsen in Nederland komen mensen bij elkaar om naar de meditaties van MARK te luisteren. Kleine en grote groepen, groepen open voor nieuwe mensen, of groepen die luisteren in een besloten kring. Wat ze allemaal gemeen hebben is het samen ervaren van de enorme krachtige transformatie, die de MARK-classes bieden. Luisteren naar en je laten inspireren door MARK is alles-veranderend, elke keer weer wonderbaarlijk verrassend. Het tilt ons Bewust Zijn tot nieuwe hoogten. Van grote waarde op ons pad naar het ontsluiten van het volledige Potentieel van de mensheid en de Aarde. MARK is een kosmisch energieveld dat Jonette al bijna 30 jaar channelt. Door deze meditatieclassen bij te wonen ervaar je zelf de transformerende energieën.

Twee keer per maand is er een MARK-class van Jonette Crowley op woensdagavond van 19.30 -22.00 uur in Zutphen.
Ben je bekend met de MARK-classen en wil je graag mediteren met een Markgroep? Nog niet bekend mee, wel nieuwsgierig? Zoek je een groep in omgeving Zutphen? Neem dan contact op met mij.

info@eigenaardigheid.com

M 0655833021

Voor meer informatie over deze MARK-classen:

http://centerforcreativeconsciousness.com

http://www.jonettecrowley.nl/mark-meditatie-groepen/

Op haar site staan in de 'Listening and Viewing Room' 'free' meditaties om te beluisteren.